Bored @ work


Jenna är awsomestestestests!
Hon är klyftig och otroligt rolig, och räddar min sega dag på jobbet. Hon har också världens sötaste hundar <3 Den gråa hunden i videon är en Italiensk Vinthund/Greyhound och är SÅÅÅÅÅÅÅÅ söt att jag bara MÅSTE ha en. Har typ suttit i ett par veckor nu och läst om rasen och jag tycker den passar mig perfekt! Jag är dock lite rädd att min lägenhet är lite för liten för en sådan hund och att jag kanske inte är hemma ofta nog. Att skaffa hund är ju inte något litet beslut precis.

Men jag vill, jag vill, jag vill ha en lite bushund <3

Irene

Food-taimu!

Passade på att prova den nya riskokaren i mitt lila kök <3


Latisdag! <3
Jag gick inte upp ur sängen förens det nästan var för sent att göra någonting alls. Jag verkligen njöt av att vara ledig utan att ha pluggpressen hängandes över huvudet. Men man kan ju inte ligga i sängen hela dagen (trots att det va mysigt all lyssna på regnet och åskan) så jag tog mig till slut upp och började gå igenom kylskåpet efter något att göra lunch-middag med. Resultatet blev onigiri med 3 olika improviserade fyllningar: Tonfisk, soja och majonäs; spinat, vårlök, oystersås; kyckling med citron och vitlök. Lite kylskåpslänsning helt enkelt! ;)

Nu ska jag packa upp några kartonger till och göra iorgning min träningsväska inför i morgon. nu när jag har gångavstånd till gymnet så har jag ingen ursäkt till att inte träna längre.

Irene

Frihet är rastlöshet

Kaoset som väntar hemma :(

NU! Äntligen är jag inte allt för ockuperad längre.
Igår fyllde jag år, skrev 2 tentor och tvättade. Utöver det så sen min NYA lägenhet ut som en bombnedslag. Jag flyttade nämligen in i en ny lägenhet den 1 Augusti. Den är 15 kvm mindre, 300kr dyrare och elen ingår inte i hyran MEN den ligger på gångavstånd ifrån skolan. Bye bye 1 tim 10 min resväg till skolan <3

Och det är så otroligt skönt att han tentorna avklarade för det jag har gjort sen jag flyttade in har varit att jobba, sova och plugga. Ska bli så otroligt skönt att kunna packa upp och göra iordning så att jag äntligen får in en soffa i lägenheten.

Det som därmot är lite irriterande är att jag är så rastlös på jobbet när man inte behöver plugga var och varannan ledig minut. Vad ska man göra nu då? Börja sticka?

Irene

RSS 2.0