Melonhelg!

Sommarsallad med feta, melon, tomater, rödlök, balsamicovinägrett och crème fraiche


Kör stenhårt på ett melontema verkar det som :o
Blev lite exalterad över att det är melontider i fredags så jag köpte med mig en 4,5 kilos melon hem. Har snart arbetat mig igenom halva melonen och är inte ens i närheten av att tröttna på den. Vilket är bra för jag lär ju få äta massa melon ett tag till >_>. Men det är skönt att ha melon hemma, för när det är så varm som det är idag så vill man inte komma hem och ställa sig vid spisen. Bara dra fram salladspåsen, haka lite saker och voila! Food!

 

Nu är jag mätt och glad, så jag ska återgå till min what-to-do-lista.
Irene


Sämst start på dagen.


Vaxholm

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Började dagen med att ge någon stackare fel tider på en morgon båt. Dumma åska, som hållt mig vaken! Eller alltså det har ju inte åskat utan det är mer trycket i luften som höll mig vaken igår. Så otroligt sämst, trots att jag älskar när det faktiskt åskar och regnar.

On a more positive note: Jag har nästan packat klart. Har bara badrummet och kläder kvar att packa :D Och såklart de saker jag använder dagligen.

Ska nog ta lite choco-coffee och muntra upp mig lite. Får så dåligt samvete när jag tabbar mig :/

Irene

Kitchen escape!

Köttfärsburrito med guacamole samt melon- och mangosalsa

Om-nom-nom-nom!
Har haft på Top Chef säsong 5 i bakgrunden medans jag hållt på i lägenheten idag. Vilket slutade med att jag släpte allt och kilade till ICA för att laga lite mysig fredagsmat trots att jag inte har tid.

Jag ska nämligen flytta till en ny lägenhet den 1 Augusti och den är 15 kvm mindre än mina nuvarande awesome 40 kvm. Och då behövs det lite planering och mycket kastande av grejer. En extra press är att jag vill gärna bli klar idag då jag jobbar i helgen och vill kunna njuta av min ledighet lite nästa vecka.

Så ja, ska återgår till packandet. Ville bra skryta lite om min awesome food!

Irene

Ut med det gamla och in med det nya.

Hej!
Irene var namnet och jag har haft den här bloggen rätt länge faktiskt. Men eftersom jag inte hade något att blogga om så gav jag upp på det hela under en rätt lång period. Nu är jag dock tillbaka med nya tag och kanske lite mer motivation att blogga!

Som jag sa så heter jag Irene och är en 22-årig student ifrån Stockholm. Jag läser det Data- och Systemvetenskapliga Kandidatprogrammet på Stockholms Universitet (DSV) i Kista. Jag är en liten nörd som gillar att njuta av livet vares sig det gäller att ligga i soffan med tv-spel eller sitta på en uteservering och sola med ett glas vin.

Jag älskar att spela TV-spel, fotografera och göra listor. Jag är helt galen i listor. Listor över julklappar, listor över vad jag ska göra hemma, listor över vad jag ska äta nästa vecka. Jag är lite galen i att planera, tyvärr så är jag nog inte lika bra på att följa dessa planeringar. Men det är ju en helt annan sak. >_>

Det var lite kort om mig. Nu ska jag sluta lata mig och plugga lite.
Ha det bra!

Irene

RSS 2.0